Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Femfikir (101): Kadın hakları, kadın cinayetleri ve #LasTesis performansları – Tuğçe Duygu Köksal, Ezgi Koç, Ayşen Ece Kavas ile söyleşi

Femfikir‘in 101. bölümünde Gülçin Karabağ’ın konukları İstanbul Barosu İnsan Hakları Merkezi Başkanı Tuğçe Duygu Köksal, avukat Ezgi Koç ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’ndan Ayşen Ece Kavas’tı. Dünyanın farklı coğrafyalarında Las Tesis performanslarıyla bir araya gelen kadınlar, kadına yönelik şiddete ve kadın cinayetlerine karşı seslerini yükseltti. Performanslar Türkiye’de de gerçekleşti ve polis performans sonrasında kadınlara müdahale etti. Gülçin Karabağ konuklarıyla Türkiye’de kadına yönelik şiddet, kadın cinayetleri ve kadınların insan hakkı üzerine söyleşti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.