Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Başakşehir UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst tura çıkan tek Türk takımı oldu

UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamasının son maçları dün akşam oynandı.

Sezon başında Türkiye’nin beş temsilci ile başladığı Avrupa kupalarında, grup aşamalarına kalan Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gruplarına sonuncu olarak veda etti. Yeni Malatyaspor daha önce grup aşamalarına katılamadan Avrupa defterini kapatmıştı.

Avrupa Ligi’nde J grubunda yer alan Medipol Başakşehir ise, dün akşam Bundesliga lideri Borussia Mönchengladbach’ı deplasmanda 2-1 yenerek grubu lider bitirdi. J grubunda Başakşehir’in arkasında ikinci olarak Roma bir üst tura yükseldi.

https://twitter.com/ibfk2014/status/1205375501575032833

Süper Lig’de ise 15. hafta bu akşam Akdeniz derbisi ile başlıyor. Alanyaspor sahasında Antalyaspor’u konuk edecek. Mücadele saat 20.30’da başlayacak.

Haftanın programı şöyle:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.