Medyascope Gündem‘de bu sabah, Ruşen Çakır Ankara’da eski Başbakan ve eski AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve arkadaşlarının kurduğu Gelecek Partisi‘nin kuruluş toplantısında yaşanan gelişmeleri yerinden aktardı. Kare Portföy Genel Müdürü Ümit Kumcuoğlu ise hem İngiltere seçimlerini hem de Merkez Bankası’nın faiz indirim kararını değerlendirdi.
Bize destek olun
Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor.
Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.