Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ülkü Doğanay ile Mesela (11): Gençlerin değişim talebine Gelecek Partisi yanıt verebilir mi?

AKP’nin hedeflerine ulaşmış bir parti olarak gençlerin değişim talebine yanıt vermek yerine statükoyu korumayı yeğlediğini söyleyen Ülkü Doğanay, Gelecek Partisi’nin kuruluş toplantısından edindiği izlenimleri paylaştı. Doğanay, Gelecek Partisi’nin kuruluşunun ön hazırlıkları iyi yapılmış bir siyasal iletişim kampanyası ile yürütüldüğünü, partinin isminin en büyük kaygıları “gelecek” olan gençleri partiye bağlamak için seçildiğini ileri sürdü. Buna karşılık, Davutoğlu’nun konuşmasında ve parti programında kullanılan “devlet aklı” kavramının gençlere nasıl bir gelecek vaat ettiği üzerine düşünülmesi gerektiğini belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.