Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye’de cinsellik (1): Şeytan mı, güzellik mi?

Seks, şeytan mı güzellik mi? Ya da şeytanın getirdiği güzellik mi? Veya güzelliğin içindeki şeytan mı? “Hem en çok merak edilen hem de en çok yasaklanan, hem en çok konuşulan hem de aslında hiç konuşulmayan, çok bilindiği iddia edilen ama aslında çok az bilinen, bir yanda övünülen diğer yanda ise aslında çok utanılan bir konu.” Uzmanlar cinselliği böyle tarif ediyor.

Nazan Özcan, Kısa Dalga‘nın bu podcast serisinde konuşması zor bir konuya, Türkiye’de cinselliğe bakıyor. Cinsellik nasıl yaşanıyor, yıllar içinde ne değişti, kadın ve erkek cinselliği farklı mı, cinsel mitler neler, evlilik seksi öldürüyor mu?

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.