Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Diyarbakır’da bir kadın, kucağında bebeği varken vurularak öldürüldü

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde dün gece evinde silahlı saldırıya uğrayan bir çocuk annesi Deniz K., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Vurulduğu sırada bebeği kucağında olan genç kadının bebeği koruma altına alınırken, polis cinayetle ilgili araştırmalarını sürdürüyor. 

Merkez Yenişehir ilçesi Gevran Caddesi’nde bulunan Timuçin Apartmanı’nda gece geç saatlerde silah seslerini duyan bina sakinleri, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, silah sesinin geldiği dairenin kapısını kırarak içeri girdiğinde dört kurşunla vurulduğu tespit edilen Deniz K.’yi kucağında bebeği ile buldu. Ağır yaralı olan genç kadın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bebek koruma altına alındı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.