Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Wayne Rooney, Derby County’de oyuncu-antrenör olarak görev alacak

İngiliz forvet Wayne Rooney tekrar İngiltere’ye döndü. Championship ekiplerinden Derby County’de oyuncu-antrenör olarak görev alacak Rooney, Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Philip Cocu’nun yardımcılığını yapacak.


Wayne Rooney, Manchester United’ın altın çağında parlamış, Alex Ferguson yönetiminde beş Premier Lig ve bir Şampiyonlar Ligi kupası kaldırdıktan sonra, altyapısından yetiştiği kulüp olan Everton’a dönmüştü. Bir sezon Everton’da oynayan Rooney, ABD Futbol Ligi MLS’de DC United ile sözleşme imzalamıştı. 1,5 yıl süren Amerika macerasının ardından yıldız futbolcu doğduğu topraklara oyuncu-antrenör olarak geri döndü.

https://www.youtube.com/watch?v=tqXNZqO89-U

Championship ekiplerinden Derby Country daha önceden duyurduğu transferi dün resmen açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Wayne Rooney, 1,5 yıl boyunca oyuncu-antrenör olarak görev yapacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.