Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ada Sahilleri (66): Voleybolda Olimpiyat vizesi

Mert Aydın ve Alp Ulagay, dünya spor gündemini Londra’dan değerlendiriyor.

1. BÖLÜM (1:06-29:11): Kadın Voleybol Milli Takımı olimpiyat elemelerini nasıl geçti ve Tokyo 2020 vizesi aldı. 2003’ten sonraki çıkış süreci, kadın voleybolunda sistemin iyi işleyen parçaları. Türkiye’nin en başarılı takım sporları.

2. BÖLÜM (29:27-48:55): Premier League’de geri sayım başladı – Liverpool şampiyonluğa yürüyor. / Mourinho otobüsü çekti ama puanı alamadı / City acımadan atıyor / Ligin dibinde sürpriz sonuçlar

3. BÖLÜM (49:12-1:03:46): İspanya Süper Kupası’ndan yola çıkarak spor müsabakaları niye Suudi Arabistan’ın ve diğer Körfez ülkelerinin yolunu tutuyor? Bu eğilim daha ne kadar sürer?

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.