Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (26 Ocak 2020) – CHP milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Veli Ağbaba, Murat Emir ve Gazeteci Murat Bay ile depremden sonra bölgedeki durum

Haber Hafta Sonu‘nda bugün, Elazığ depreminden sonra bölgeye giden CHP İstanbul  Milletvekili Sezgin TanrıkuluCHP Ankara Milletvekili Murat Emir ve Gazeteci Murat Bay ile Elazığ ve Malatya‘daki son durumu ve izlenimlerini, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile Malatya Valiliği’nin kendisi hakkında yaptığı açıklamayı konuştuk. 

Malatya Valiliği’nin açıklaması şöyle: 

“Vatandaşlarımızı sağduyuya davet etme yönünde açıklamalara ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, sayın milletvekili tarafından insanları endişeye sevk edecek şekilde söylemde bulunularak kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesini ve yanıltılmasını doğru bulmuyoruz.”

Editör: Gamze Elvan

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.