Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Meeting Request (13): Galatasaray, Türkiye’de ilk kez kripto para iş ortaklığı başlattı

Taraftar etkileşim platformu Socios.com, Galatasaray ile anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre Galatasaray taraftarları “token” alarak, kulübün Türk Telekom Stadı’nda resmi sahaya çıkış marşını seçecek.  

PSG, Juventus, Roma ve Atletico Madrid gibi kulüplerin sahip olduğu taraftar “token”i bitcoin’de olduğu gibi blockchain teknolojisi ile işliyor. Taraftarlar alacakları bu kripto parayla kulüp ile ilgili tüm kararlara ortak olabiliyor.  

Chiliz İş Geliştirme Müdürü Altuğ Öztürk, Meeting Request’in yeni yayınında futbol kulüpleri için taraftar etkileşim platformu olan Socios’u, Galatasaray ile başlatılan iş ortaklığını anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.