Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ada Sahilleri (69): Premier League’de şampiyon martta belli olur mu?

Mert Aydın ve Alp Ulagay, dünya spor gündemini Londra’dan takip ediyor.

1. BÖLÜM (1:06-34.49): Premier League’de şampiyonluk yarışında şüphe kalmadı. Liverpool şampiyonluğu martta mı yoksa nisanda mı ilan eder? Firmino ve Henderson’ın büyük katkısı. / 25. haftadaki sakarlıklar ve beceriksizlikler.  Watford ve West Ham’ın kaçırdığı büyük fırsat. Mourinho’lu Tottenham’ın en iyi maçı.

2. BÖLÜM (35.06-59.13): Avustralya Açık’ta bir olağan, bir de sürpriz şampiyon. Thiem’in müthiş direnişini kıran Novak Djokovic 17’nci grand slam’ini aldı. Peki Novak bu yıl Federer’in iki rekorunu tarihe gömer mi? Kadınlarda Sonya Kenin çocukluk hedefini Melbourne’da hayata geçirdi. / Super Bowl LIV’da Kansas City Chiefs güldü. NFL’in geleceğine dair bazı karanlık tahminler.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.