Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (7 Şubat 2020) DEKAFED Operasyon Başkanı Kaptan Umur Zamanoğlu: “Afet bölgesine en önce asker sevkedilmesi, hızlı müdahale için pratik ancak arama kurtarma için etkin değildir”

Medyascope Gündem’de bu sabah, Van’ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketi ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pistten çıkan uçağın yol açtığı kaza ve bu durumlarda doğru arama kurtarma nasıl yapılmalı konusu tartışıldı. Deniz/Kara Arama Kurtarma Federasyonu (DEKAFED) Operasyon Başkanı Kaptan Umur Zamanoğlu, etkili bir arama kurtarma çalışması yapmak için izlenmesi gereken adımları ve kazazedelerin yapması gerekenleri Tamer Durak’a anlattı. Kare Portföy Genel Müdürü Ümit Kumcuoğlu, 2020 Ocak ayında kırılan ihracat rekorunu ve Merkez Bankası’nı Hazine’ye aktardığı 40,5 milyarl liralık kaynağı değerlendirdi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim ise pazar günü İstanbul Yenikapı’da saat 14.00’te düzenlenecek “Büyük Kudüs Mitingi”nin detaylarını anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.