Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (11 Şubat 2020) Aydın Sezer: “Türkiye’nin terör tehdidine yönelik Suriye politikası ile İdlib konusunu birbirinden ayrıştırması gerekiyor”

Medyascope Gündem’de bu sabah, Medyascope yorumcusu ve Medya Günlüğü yazarı Aydın Sezer, İdlib’de Türkiye ve Suriye orduları arasında yaşanan çatışmaları değerlendirdi. Sezer “Türkiye’nin terör tehdidine yönelik Suriye politikası ile İdlib konusunu birbirinden ayrıştırması gerekiyor. İdlib çok farklı bir bölge ve çok farklı amaçlarla oradayız, uluslararası bir görevi yerine getirmek üzere oradayız. Gözlem kulelerinin sınırları ve yerleri anlaşmalarla tescil edildi, dolayısı ile münferit inisiyatif kullanarak girdiğimiz bir bölge değil” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.