Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ada Sahilleri (72): Mou’nun düşüşü, Fernandes’in çıkışı

Asya’dan sonra Avrupa’da koronavirüs paniği. Tokyo Olimpiyatları da bu panikten etkilenir mi? / Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçlarda İngiliz hayal kırıklığı / Premier takımlarının City’ye tepkisi…

PREMIER LEAGUE: Haftanın üç önemli maçı. Lampard, Mourinho’yu mat etti. Giroud’nun dönüşü. Lo Celso kırmızıdan nasıl kurtuldu? / Leicester’daki düşüş Man City’ye yaradı. City’nin penaltı beceriksizliği / Man United aradığı katalizörü Fernandes’te buldu. Hem atıyor hem attırıyor. Takımı ilk dörte taşıyacak hamle olabilir. / Arsenal’da Arteta damgası. Kuzey Londra’da disiplin ve psikoloji etkisi. / Durdurulamayan Wolverhampton. Küme düşme adayları tökezliyor.

ATLETİZM: Salon sezonunun üçüncü dünya rekoru: Rojas’tan üç adım rekoru. / Mo Farah’ın çevresinde daralan çember. Times röportajı ve BBC Panorama programı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.