Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Öğrenci Sendikası’ndan zamlara karşı imza kampanyası: “Açlıkla sınav olmaz”

Öğrenci Sendikası, sosyal medyada  “Açlıkla Sınav Olmaz” etiketiyle başlattığı imza kampanyası kapsamında bugün Yeditepe Üniversitesi önünde yemekhane zamlarına karşı imza topladı.  

Yurt fiyatlarının yüksekliğini, KYK kredisinin veya bursunun geçinmek için yetersiz olduğunu, sigortalı veya sigortasız çalışan öğrencilerin günden güne arttığını belirten sendikalı öğrenciler yaklaşık 30 bin imza topladıklarını söyledi. Medyascope’a konuşan sendika görevlisi Furkan Seyhan, “Öğrenciler hızlı bir işçileşme sürecine girdi. Önceden harçlıklarımızla zor geçinirken artık böyle bir gündem kalmadı. Buradan çıkıp işe gideceğiz” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.