Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (28 Şubat 2020) Aydın Sezer: “Bu herşeye rağmen bir savaşın başlangıcı ya da sonu değil. Bu çatışmaların Rusya’nın da zararına olduğunun hatırlatılması gerekiyor”

Medyascope Gündem’de bu sabah, İdlib’de 33 Türk askerinin yaşamını yitirdiği, 30 askerin yaralandığı hava saldırısının ardından Türkiye-Rusya ilişkileri uzmanı, Medyascope yorumcusu ve Medya Günlüğü yazarı Aydın Sezer bundan sonra neler yapılması gerektiğini değerlendirdi. Sezer hem Rusya’nın hem de Türkiye’nin sakin ve soğukkanlı davranması gerektiğini, her iki ülkenin de bu gerilimden zarar göreceğini söyledi. Kare Portföy Genel Müdürü Ümit Kumcuoğlu ise TÜİK’in açıkladığı 2019 büyüme rakamlarının, Türkiye’nin 2018’de girdiği ekonomik daralmadan zayıf da olsa bir çıkış gerçekleştirdiğini gösterdiğini söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.