Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Bengi Semerci anlatıyor (72): Evde başka okulda başka çocuk

Çocukların çeşitli ortamlarda farklı davranmaları çok beklenmedik bir durum değildir. Ancak kimi zaman anne babaların anlattıkları çocuk ile okulda öğretmenlerin ve arkadaşlarının anlattığı çocuk tamamen farklı olmaktadır. Bir çocuğun evde başka, okulda başka çocuk olmasının bazı nedenleri vardır.

Prof. Dr. Bengi Semerci bu videoda evde başka okulda başka davranışlar çıkmasının nedenlerini anlatıyor. Evde sorun olmayıp okulda sorun çıkmasına ve okulda sorunsuz olan çocuğun evde sorunlu olmasına neden olabilecek durumları açıklıyor. Ayrıca ailelere ve okul çalışanlarına bu tür durumlarda neler yapılması gerektiğini aktararak, sorunların çözümleri için ipuçları veriyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.