Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Küçük Bilgelikler: Ali İsmail Korkmaz ve Deniz’in mutluluk koşusu

“Deniz yeni doğduğunda, hayati tehlikesi devam ederken ben bir karar verdim: ‘Ben dünyanın en mutlu kadını olacağım ve çocuğumu mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım’ demiştim. Ben mutlu olmayı kendi adıma seçtim ve buna uygun olarak yaşadım ve bu çocuklarıma sirayet etti. Öyle sanıyorum ki Deniz şu anda mutlu bir insan.”

Nilay Ersen’in mutlulukla büyüttüğü serebral palsi ile doğan oğlu Deniz Ersen, Ali İsmail Korkmaz Vakfı’nın (ALİKEV) düzenlediği Hatay Barış Koşusu’nun startını veriyor ve Deniz her yıl Runatolia’da annesi ile birlikte tekerlekli sandalyesinde Alikev için koşuyor. Deniz ve Ali İsmail’i buluşturan mutluluk öyküsünü, Nilay Ersen, Küçük Bilgelikler dizisinde Ahmet Orhan’a anlatıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.