Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ünlülerden koronavirüse karşı etkili olduğu iddia edilen, Tarım Bakanlığı onayı olmayan ürün reklamı

Şeyma Subaşı, Seda Sayan, Seren Serengil, Ebru Akel, Seda Akgül gibi isimler, Instagram hesaplarından koronavirüse karşı etkili olduğu iddia edilen bir gıda takviyesini paylaştı. Ancak Tarım Bakanlığı’nın Onaylı Takviye Edici Gıdalar Listesi’nde No-Attack isimli bir ürün yer almıyor. Ayrıca ürünün satıldığı web sitesinde kayıt adresi olarak “yalan dolan mahallesi” ibaresi yer alıyor. Öte yandan web sitesinde yer alan tanıtıcı metinlerde ürün hakkında verilen bilgiler çok ciddi derecede tüketiciyi yanıltıcı ifadeler içeriyor. Teknosafari.net’ten Kübra Sarıkaya – Mirhan Binici’nin özel haberinin tamamını okumak için tıklayınız.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.