Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ada Sahilleri (75): Sporda koronavirüs senaryoları – Sonbahara kadar sporsuz kalabiliriz

FUTBOLDAKİ SENARYOLAR İngilizlerin rahatlığı. 65 bin kişi at yarışı izledi. Önlemler gecikiyor. / UEFA 2021’e doğru gidiyoruz. Tamamen iptal kararı çıkar mı? / Avrupa liglerinde kısaltılmış sezon ihtimalleri. Playoff’lu sezon sonları gündeme gelebilir. İtalya, İspanya, Almanya ligleri için dörtlü final ihtimali / İngiltere’de Liverpool’un beklentisi ve şanssızlığı. Küme düşme hattında ve Championship’te itirazlar. / Alt lig takımlarının mali sıkıntıya girme ihtimali. Premier League dayanışmaya katılabilir mi? / Avrupa kupalarının hiç oynanmama olasılığı.

OLİMPİYAT SENARYOLARI Tokyo 2020 için azalan umutlar. Erteleme 2021’e değil 2022’ye olabilir. Zincirleme ertelemeler ihtimali. / Japonya 13 milyar dolarlık harcamayı nasıl çıkarabilir? / Eleme turnuvalarının iptali ve sporculara seyahat engeli. / 2020’de fırsatı kaçıracak sporcuların durumu ve hayal kırıklığı / ABD sporlarında erteleme planları ve zarar hesapları. / Motorsporlarında kısaltılmış sezon ihtimalleri. / Sonbahara kadar sporsuz kalabiliriz

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.