Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ada Sahilleri (76): Başta Euroleague olmak üzere kurumların koronavirüs ihmali

TOKYO 2021 – Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) baskılara dayanamadı ve Tokyo 2020‘yi bir yıl erteleme kararını aldı. / Sporcu anketleri ertelemeden yana / Japonya’nın ekonomik kayıpları / 2021 öncesi elemeler konusundaki soru işareti / IOC’nin sporculara mali desteği.

ERTELENEN FUTBOL – Türkiye’ye de sıçrayan koronavirüs. Başta Euroleague olmaz üzere kurumların ihmali / İptaller ve belirsizlik sürüyor / Premier League’de antrenman sahasında maç ihtimali / Yarım kalan ligleri eylülde başlatma teklifi / Kulüplerin azalan geliri ve zararı paylaşma zorunluluğu / Futbolcu sözleşmeleri sorunu ve ücretlerden yapılacak kesinti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.