Güne Bakış (31 Mart 2020): Burak Bilgehan Özpek ile iktidarın bağış kampanyası, Derya Unutmaz ile koronavirüs önlemleri

İktidarın bağış kampanyası koronavirüsle mücadele stratejisine dair ne gösteriyor? Türkiye’nin aldığı önlemler yeterli mi? Ne yapılmalı? Siyasetbilimci Burak Bilgehan Özpek ve virüsler üzerine çalışmalar yapan Derya Unutmaz cevapladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler