Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koronavirüsten kayınpederini yitiren, kendisi, eşi ve kızı virüsü yenen eski milletvekili Cuma İçten ile söyleşi: “Her cenaze sahibi en az 10 kişinin cenaze namazını kıldı”

Gelecek Partisi‘nin kurucuları arasında bulunan ve kayınpederini koronavirüs nedeniyle 5 Nisan’da yitiren eski Diyarbakır Miletvekili Cuma İçten, kendisi, eşi ve kızında da bulunan virüsü yenme sürecini Medyascope’a anlattı. İçten, kayınpederinin yaşamını yitirmesinden sonra istemelerine rağmen testlerinin yapılmadığını, daha sonra özel bir hastanede yaptıkları testlerinin pozitif çıktığını belirterek, “Evde 15 gün kendimizi izole ettik, test sonuçları negatif çıkan 12 ve 15 yaşlarındaki kızlarımın yaptığı yemekleri yedik. Hastalığın psikolojisi ve evde bir vefatın yaşanması bizi çok zorladı” dedi. İçten, kayınpederini toprağa vermeye giderken, birçok cenazeye tanık olduğunu ve her cenaze sahibinin en az 10 kişinin cenaze namazını kıldığını söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.