Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dördüncü Yol (1): Süleyman Soylu olayı, gözetleme toplumu, kriz yönetimi — Alphan Telek, Edgar Şar, Gülçin Karabağ ve Nezih Onur Kuru yorumluyor

Medyascope’un yeni programı Dördüncü Yol başladı. Siyasetbilimciler Alphan Telek, Edgar Şar, Gülçin Karabağ ve Nezih Onur Kuru  iç ve dış siyaset gündeminde ön plana çıkan başlıkları yorumlayacak.

İlk programda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘nun istifası ve istifanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmemesinin Türkiye iç siyasetindeki anlamı ve olası yansımaları, koronavirüs salgını ile mücadelede kriz yönetimi ve salgın sürecinde devlet-toplum ilişkileri üzerinde duruldu. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.