Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Nasıl bir Dünya? Nasıl bir Türkiye? (12): TBMM’nin 100. yılını kutluyoruz – Prof. Dr. Ersin Kalaycıoğlu ve Ayşe Köse ile söyleşi

Medyascope‘un İstanbul Politikalar Merkezi’nin (İPM) işbirliğiyle hazırladığı “Nasıl bir dünya? Nasıl bir Türkiye?” programının 12. bölümüne konuk olan İPM Kıdemli Uzmanı ve Sabancı Üniversitesi Emeritus Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersin Kalaycıoğlu ve İPM Kentleşme ve Yerel Yönetimler Koordinatörü Ayşe Köse ile TBMM’nin kuruluşunun 100. yıldönümünde, TBMM’nin açılışından önceki dönemdeki parlamento maceramızı, 23 Nisan 10920’ye giden süreci ve cumhuriyet dönemindeki parlamento tecrübemizi değerlendirdik.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.