Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kars Belediye Eşbaşkanı Ayhan Bilgen ile söyleşi: “Halka ve yargıya veremeyecek bir hesabımız yok”

Kars Belediye Eşbaşkanı Ayhan Bilgen, bugün hükümete yakın gazete ve internet sitelerinde çıkan haberler ile belediyenin çalışmalarının kriminalize edilmeye çalışıldığını söyledi. Geçmişte muhalefet partilerinin sosyal yardımlarla yoksulluğun giderilemeyeceğini söylediğini ve bunun hâlâ geçerliliğini koruduğunu söyleyen Bilgen, “Bugün bir ironi yaşanıyor. Yoksullara yardım etmek isteyen belediyelerin çalışmaları iktidar tarafından engellenmeye çalışılıyor. Cumhurbaşkanı, 20 yıl önce belediye başkanı iken kendisine yapılanları bugün kendi iktidarlarında kendileri yapıyor, yani 20 yılda bir arpa boy yol alınamamış” dedi. Bilgen, Kars halkına ve yargı kurumlarına veremeyecek hesaplarının olmadığını da söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.