Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (30 Nisan 2020) Lüks konut uzmanı Nilüfer Kas: “Salgından sonra insanların emlakta öncelikleri değişti, önümüzdeki dönemde ofis binalarında stok fazlası oluşabilir”

Medyascope Gündem’de bu sabah, lüks konut uzmanı Nilüfer Kas koronavirüs salgınının tetiklediği ekonomik krizde emlak sektöründeki durumu aktardı. Kas, tapu işlemlerinin internet üzerinden yapılabiliyor olması ve mekan tanıtımlarında 360 derece çekim, drone kullanımı sayesinde insanların sosyal mesafeyi koruyarak konut alışverişi yapabilmesinin sektöre nefes aldırdığını belirtti. Karantina günlerinde evden çalışma alışkanlığı ve evde kalırken balkon teras gibi önceliklerin öne çıktığını anlatan Kas, salgın sona erdikten sonra sektörde değişim olacağını söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.