Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (12 Mayıs 2020) Prof. Dr. Seyfettin Gürsel: “Görünen o ki işsizlik salgından sonra en az 1 yıl daha devam edecek”

Medyascope Gündem’de bu sabah, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) Direktörü Prof. Dr. Seyfettin Gürsel Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı Şubat 2020 Dönemi işgücü istatistiklerini değerlendirdi. Prof. Dr. Gürsel açıklanan rakamlar ışığında işgücü piyasasında görünümün kötü olduğunu ve gelecek dönemde hesaplamaların da zorlaşacağını söyledi. Mehmet Selçuk Ada ise basketbol ve voleybol liglerinde federasyonların aldığı ligleri bitirme ve tescil etme kararlarının detaylarını aktardı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler