Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yunus Emre Erdölen ile ABD’deki protestoların başkanlık seçimine etkisi: “Ocasio-Cortez gibi genç figürler, eşitsizlik ve adaletsizlik vurgusuyla diğerlerinden farklılaşıyor”

Medyascope özel yayınında Alphan Telek, ABD seçim siyaseti üzerine yaptığı çalışmalarla bilinen konuğu Yunus Emre Erdölen ile Minneapolis’teki protestoların başkanlık seçimlerini nasıl etkileyeceğini konuştu. Erdölen, başkanlık seçimlerindeki kuvvetli iki aday Donald Trump ve Joe Biden‘ın protestolara yaklaşımını değerlendirdi. Erdölen, Alexandria Ocasio-Cortez gibi genç figürlerin eşitsizlik ve adaletsizlik vurgusuyla diğerlerinden farklılaştığını vurguladı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.