Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope özel haber – “Gezi’nin piyanisti”, Minneapolis’teki George Floyd anmalarına katıldı, “Yiğidim Aslanım Burada Yatıyor” şarkısını çaldı

Kurgu: Sedat Elbasan

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Minneapolis kentinde polis tarafından öldürülen George Floyd için yapılan anma törenleri devam ediyor. Bu anmalara katılanlardan biri de Alman müzisyen ve insan hakları aktivisti Davide Martello’ydu. “Gezi’nin piyanisti” olarak da tanınan Martello ile Medyascope için Volkan Emre konuştu. Floyd cinayetinin kendisini sarstığını ve çok etkilediğini anlatan Martello, “Gezi hep kalbimde” dedi ve “Yiğidim Aslanım Burada Yatıyor” şarkısını çaldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.