Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (6 Haziran 2020) – Prof. Dr. Sinan Adıyaman ile yeniden açılma, Prof. Dr. Cihangir İslam ile üç siyasetçinin vekilliklerinin düşürülmesinin anlamı

Haber Hafta Sonu‘nda bugün Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman ile sokağa çıkma kararlarının anlamını, yeniden açılma adımlarının epidemiyoloji bilimine uygunluğunu, Prof. Dr. Cihangir İslam ile HDP Hakkâri Milletvekili Leyla Güven, HDP Diyarbakır Milletvekili Musa Farisoğulları ve CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun dokunulmazlıklarının kaldırılmasının anlamını, muhalefetin ne yapması gerektiğini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.