Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (7 Haziran 2020): HDP Mv. Filiz Kerestecioğlu ile üç siyasetçinin vekilliklerinin düşürülmesi, Karabekir Akkoyunlu ile Brezilya’da salgın yönetimi

Haber Hafta Sonu’nun bugünkü konukları HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu ve siyasetbilimci Karabekir Akkoyunlu’ydu. Kerestecioğlu ile HDP Hakkâri Milletvekili Leyla Güven, HDP Diyarbakır Milletvekili Musa Farisoğulları ve CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun milletvekilliklerinin düşürülmesinin anlamını, ülkedeki kutuplaştırıcı ortamı ve muhalefetin atması gereken adımları; Akkoyunlu ile Brezilya’daki koronavirüs vakalarında artışla birlikte normalleşme adımlarını ve Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun kriz yönetimini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.