Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (14 Haziran 2020): Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz ile vaka sayılarındaki artışın anlamı, Garo Paylan ile HDP’nin Demokrasi Yürüyüşü ve Ayasofya tartışmaları

Editör: Merve Özçelik 

Haber Hafta Sonu’nda bugün Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz ile koronavirüs salgınında normalleşme adımlarının barındırdığı riskleri ve vakalardaki artışları, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Garo Paylan ile Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) 15 Haziran’da başlatacağı Demokrasi Yürüyüşü’nün anlamını ve Türkiye Ermenileri 85. Patriği Sahak Maşalyan’ın Ayasofya’nın ibadete açılmasına yönelik tartışmalar hakkında yaptığı, “Ayasofya ibadete açılsın, Hıristiyanlara da bir alan tahsis edilsin” açıklamasını konuştuk. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.