Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (19 Haziran 2020): Mehmet Durakoğlu ile Ankara’ya “Savunma Yürüyüşü”, Sinan Ülgen ile Fransa – Türkiye gerilimi, Prof. Dr. Tacettin İnandı ile salgınla mücadelede 100 gün

Avukatlık Kanunu ve baro seçim sisteminde değişiklik yapılmasını öngören yasa teklifine karşı baro başkanları “Yürüyen Savunma” adı altında bulundukları illerden Ankara’ya yürüyor. İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu ile İstanbul yürüyüşünü konuştuk. Fransa, NATO savunma bakanları toplantısında Türkiye’nin Akdeniz’deki bir Fransız askeri gemisini taciz ettiğini iddia etti. Bunun üzerine NATO soruşturma başlattı. Ekonomi ve Dış Politika Araştırma Merkezi (EDAM) Başkanı Sinan Ülgen ile Fransa-Türkiye gerilimini konuştuk. Türkiye salgınla mücadelede 100 günü geride bıraktı.  Prof. Dr. Tacettin İnandı ile salgınla mücadelede 100 günlük bilançoyu ele aldık.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler