Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (27 Haziran 2020) – Çiğdem Çağlayan ile koronavirüs salgınında son durum, Yaman Akdeniz ile internet kısıtlamaları, Gürkan Altun ile “Savunma Yürüyüşü”, Gamze Elvan ile YKS izlenimleri

Editör: Merve Özçelik

Haber Hafta Sonu’nda bugün halk sağlığı uzmanı Prof. Dr. Çiğdem Çağlayan ile koronavirüs salgınında son verileri, 1 Temmuz 2020 tarihinde internet kafeler ve elektronik oyun yerlerinin açılmasını, Bursa Barosu Başkanı Gürkan Altun ile “Savunma Yürüyüşü”nü, Prof. Dr. Yaman Akdeniz ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Her türlü yalanın ve sapkınlığın dolaşabildiği bir mecra haline geldi, güçlü bir hukuki altyapı oluşturmanın hazırlıkları içindeyiz” açıklamasından hareketle internete getirilen ve getirilebilecek kısıtlamaları, Medyascope muhabiri Gamze Elvan ile bugün ilk oturumu gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı izlenimlerini konuştuk. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.