Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (29 Haziran 2020): Fehmi Koru ile gündemdeki siyasi ve hukuki gelişmeler, Prof. Dr. Bülent Ertuğrul ile salgın sürecinde Türkiye ve dünyadaki sağlık sisteminin refleksleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü (26 Haziran), Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınavı öncesi gençlerle video konferans yapmıştı. Bu video konferansa gençlerin soruları değil, “dislike” (beğenmeme) tercihleri damga vurdu. Gazeteci Fehmi Koru ile iktidar ve muhalefetin gençleri tanıyıp tanımadığını, çoklu baro sistemine karşı çıkan avukatların protestosunu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül‘ün, Karar gazetesinden Taha Akyol’a verdiği röportajı, Medyascope muhabiri Dilek Şen ile İzmir’de çoklu baro sistemine karşı avukatların yürüyüşünü konuştuk.

Koronavirüs salgını Türkiye’de görülmeye başladığı (10 Mart) günden beri her gün salgını, salgının olası sonuçlarını konuşuyoruz. Güne Bakış’ta bu akşam; Prof. Dr. Bülent Ertuğrul ile tırmanışa geçen vaka sayıları ile salgın sürecinde Türkiye ve dünyadaki sağlık sisteminin refklekslerini ele aldık.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler