Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (4 Temmuz 2020) – Yaman Akdeniz ile EngelliWeb raporu, Cavit Işık Yavuz ile koronavirüs salgını, Fırat Fıstık ile Sakarya’daki fabrikada patlama

Haber Hafta Sonu’nda bugün, Prof. Dr. Yaman Akdeniz ile “EngelliWeb 2019: Buz Dağının Görünmeyen Yüzü” raporunu ve internet kısıtlamalarını, Türk Tabipleri Birliği Kovid-19 İzleme Grubu Üyesi Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz ile koronavirüs salgınında son verilerin anlamını ve alınması gereken önlemleri, Medyascope muhabiri Fırat Fıstık ile Sakarya’nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamanın detaylarını konuştuk.

Editör: Merve Özçelik

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.