Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Arzu Geybulla ile söyleşi: “Azerbaycan’da 30 bin kişinin sokağa çıkması ve hükümetten talepte bulunması hiç görülmedik bir şey”

Azerbaycan ve Ermenistan arasında Dağlık Karabağ sorunu nedeniyle çatışmalar yaşanıyor. İki taraftan da kayıpların verildiği çatışmalarda, Azerbaycan tarafı en az 11 asker ve bir sivilin, Ermenistan ise en az dört askerin hayatını kaybettiğini açıkladı. Azerbaycan’da ölenler arasında bir general ve bir albay da bulunuyor.

Başkent Bakü’de sokağa çıkan Azerbaycan vatandaşları ordunun tam teşekküllü müdahalesini istiyor. Azerbaycan polisi kimi göstericilere müdahalede bulundu. Burak Tatari, Azerbaycan-Ermenistan gerginliğini gazeteci Arzu Geybulla ile konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.