Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (17 Temmuz 2020) Ümit Kumcuoğlu: “Türkiye ekonomisi bu kadar dolarize olmuş olmasa, bütçe açığı sorun olmazdı”

Medyascope Gündem‘de bu sabah Kare Portföy Genel Müdürü Ümit Kumcuoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen ve Genel Kurul’a gelmesi beklenen 10 maddelik mini istihdam paketini Tamer Durak‘a değerlendirdi. Kumcuoğlu böyle parça parça çözüm paketleri yerine “vatandaş maaşı” uygulaması ile birlikte genel bir eğitim ve istihdam planlamasının ekonomideki sorunları daha kolay çözeceğini söyledi. Kumcuoğlu salgının tetiklediği küresel ekonomik krizde piyasada likidite bolluğu oldukça borsalarda yükselişin süreceğini ancak reel sektörün toparlanmasının zaman alacağını belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.