Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (19 Temmuz 2020) – Erdoğan Çolak ile çocukluk çağı aşılarının önemi, Edanur Tanış ile İstanbul Sözleşmesi eylemi

Editör: Merve Özçelik

Dünya Sağlık Örgütü ve Birleşmiş Milletler Uluslararası Çocuklara Acil Yardım Fonu, hayati öneme sahip aşıları olabilen çocuk sayısının dünya genelinde kritik düzeylere gerilediğini açıkladı. Haber Hafta Sonu’nda bugün, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Erdoğan Çolak ile bu açıklamadan hareketle çocukluk çağı aşılarının önemini, salgının aşıyı nasıl etkilediğini; Medyascope muhabiri Edanur Tanış ile Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun İstanbul Kadıköy’de düzenlenen İstanbul Sözleşmesi eylemini konuştuk. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.