Bir Kadın‘ın 68. bölümünün konuğu kaya tırmanışçısı ve antrenör Duygu Haug oldu. Haug, kaya tırmanışıyla nasıl tanıştığını, profesyonel iş hayatından kaya tırmanışçılığına nasıl geçtiğini anlattı. Haug, kaya tırmanışının kendisi için büyük bir tutku olduğunu belirterek, “Kaya tırmanışı benim için bir yaşam biçimi” dedi.
Bize destek olun
Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor.
Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.