Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Vodafone Türkiye’nin bir aydır bitmeyen bakım çalışması: Evde internet aboneleri mağdur

Teknosafari.net’in haberine göre Vodafone’un temmuz ayından bu yana evde internet müşterilerinin abonelik iptal ve nakil işlemlerini yerine getiremediği veya bu hizmetleri ciddi gecikme ile tamamladığı ortaya çıktı. Tepkisini sosyal medyada dile getiren tüketiciler, iptal veya nakil talebi gerçekleşmediği halde kullanılmayan internet hizmeti için gelen faturalar nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Vodafone Çağrı Merkezi bir bakım çalışması olduğunu doğrularken, konuya ilişkin bilgi almak istediğimiz şirket yetkilileri sorularımızı yanıtsız bıraktı. 

Tüm dünyada etkisini sürdüren salgın nedeniyle milyonlarca insan evlerinden çalışıyor ve işlemlerini internet üzerinden yerine getiriyor. Bu duruma bağlı olarak da internet kullanımıyla birlikte bağlantının önemi artıyor. İnternete bağımlılığın arttığı bu dönemde ise Vodafone Evde İnternet kullanıcıları ciddi sorunlar ile karşı karşıya. 

Sosyal medyada birçok Vodafone Evde İnternet müşterisi, nakil ve abonelik iptal taleplerinin şirket tarafından yerine getirilemediğinden yakınıyor. Tüketiciler, haftalar önce yaptıkları başvurulara rağmen iptal edilmeyen veya nakil işlemleri yapılmayan internet hatları sebebiyle mağdur oldukları gibi, kullanmadıkları internet için gelen faturalar ile şaşkına dönüyor. Şirketin yapılan itirazlarda ise fatura iptali yerine çok düşük indirimler yaptığı görülüyor. 

Haberin tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.