Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Gündemi (59) – CHP Milletvekili Murat Emir: “Sarayın istediği aşamasız ve kuralsız normalleşme, çok daha vahim bir tablo meydana getirebilir”

Ankara Gündemi’nin 59. bölümünde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Murat Emir, Okan Yücel’in sorularını yanıtladı. Programda koronavirüs salgınının Türkiye’deki seyri ve Rusya’daki aşı çalışmalarına Türkiye’nin nasıl yaklaşması gerektiği konuşuldu.

Murat Emir, koronavirüs salgınının her geçen gün ülke genelindeki şiddetini artırdığını belirtirken resmi olarak açıklanan istatistiklerle sahadan gelen haberler arasında büyük bir fark olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ekonomi bürokrasisinin isteği doğrultusunda sağlıksız bir normalleşme süreci yürütüldüğünü belirten Emir, “Sarayın istediği aşamasız ve kuralsız normalleşme, çok daha vahim bir tablo meydana getirebilir” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.