Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Av. Cihan Ülsen ile söyleşi: “Demirtaş’ın açıklamalarını önemsiyorum, önemli tespitler yapıyor”

Ruşen Çakır’ın sorularını cezaevinden yanıtlayan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın açıklamaları gündem yarattı. Demirtaş’ın açıklamalarını Medyascope’tan Ferit Aslan’a değerlendiren DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Avukat Cihan Ülsen, Demirtaş’ın geçmişe takılıp kalma, geleceğe dair konuşamama, diyalog kanallarının açık olması ile ilgili tespitlerinin ve siyasetçilerin siyasetçi kimliğinden önce insan olduklarını hatırlatmasının doğru ve yerinde olduğunu; bu nedenle Demirtaş’ın açıklamalarını önemsediğini söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.