Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sevilay Çelenk ile Yeri Gelmişken (44): Sırada propaganda bakanlığı mı var?

Sevilay Çelenk, Yeri Gelmişken’de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesinde kurulan Stratejik İletişim ve Kriz Yönetimi Daire Başkanlığını konu ediyor. İletişim Başkanlığı teşkilat yapısında başka değişiklikler de getiren bir kararname ile kurulan birimin “Propaganda Bakanlığı mı geliyor” sorusunu gündeme taşıdığını belirtiyor. Çelenk bu çerçevede, AKP iktidarının gerek ulusal gerek uluslararsı kamuoyuna ve aktörlere yönelik çok vahim ve yaşamsal bir ikna ve propaganda ihtiyacı içinde olduğunu çünkü artık iç ve dış politika tercihlerine ve yöntemlerinin haklılığına ikna edemediğini ve inandırıcılığını yitirdiğini tartışıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.