Medyascope Gündem (25 Eylül 2020) Ümit Kumcuoğlu: “Merkez Bankası’nın faiz artırımı doğru ancak gecikmiş bir karar”

Medyascope Gündem‘de bu sabah Kare Portföy Genel Müdürü Ümit Kumcuoğlu, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun dün aldığı 200 baz puanlık faiz artırım kararını değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.