Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (11 Ekim 2020): Cavit Işık Yavuz ile okullarda salgın yönetimi, Mitat Çelikpala ile Ermenistan-Azerbaycan gerginliği, Mehmet Ali Solak ile Hatay’daki yangın

Haber Hafta Sonu’nda bugün Türk Tabipleri Birliği (TTB) Kovid-19 İzleme Grubu üyesi, halk sağlığı uzmanı Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz ile okullarda salgın yönetimini ve TTB’nin Kovid-19 Pandemisi Altıncı Ay Değerlendirme Raporu’nu, Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mitat Çelikpala ile Azerbaycan-Ermenistan arasında yaşanan gerginlikte son durumu, Hatay Güney Rüzgarı Dergisi kurucusu gazeteci Mehmet Ali Solak ile Hatay’daki orman yangınında yaşanan hasarı ve halkın tepkilerini konuştuk.

Editör: Merve Özçelik

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.