Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (31 Ekim 2020) – Serdar Öztürk ve Burak Tatari ile İzmir depremi, Elif Duygu Cındık ile Almanya’da koronavirüs salgını, Dilge Timoçin ile ABD başkanlık seçimleri

Haber Hafta Sonu‘nda bugün, Burak Tatari ve İzmir’de yaşayan gazeteci Serdar Öztürk ile İzmir’in Seferihisar ilçesinin 17 kilometre açığında meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasarı, Almanya’da yaşayan Dr. Elif Duygu Cındık ile ülkede artan vaka sayılarıyla birlikte gelen kısıtlamaları ve Avrupa’daki son durumu, VOA Türkçe muhabiri Dilge Timoçin ile Amerika Birleşik Devletleri’nde 3 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimlerini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.