Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (1 Kasım 2020): Burak Tatari ile İzmir depremi, Semih Tareen ile koronavirüste mutasyonlar, Evren Çelik Wiltse ile ABD başkanlık seçimleri

Haber Hafta Sonunda bu akşam, Medyascope’tan Burak Tatari ile İzmir’de depremin ardından tsunaminin meydana geldiği Seferihisar ilçesindeki Sığacık Mahallesi ve depremden en çok etkilenen ilçelerden biri olan Bayraklı’daki izlenimlerini, virolog Semih Tareen ile mutasyonların koronavirüs aşılarına etkisini, aşı çalışmalarını ve tedavi yöntemlerini, siyasetbilimci Doç. Dr. Evren Çelik Wiltse ile Amerika Birleşik Devletleri’nde 3 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimlerini konuştuk. 

Editör: Merve Özçelik

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.