Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şampiyonlar Ligi’nde beşinci hafta tamamlandı: Başakşehir son dakikada yıkıldı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde beşinci hafta maçları dün akşam (2 Aralık) oynanan E, F, G, ve H grubu maçları ile tamamlandı. Türkiye temsilcisi Başakşehir, Almanya temsilcisi RB Leipzig’i ağırladığı maçta, geçen sene Trabzonspor forması giyen ve Süper Lig’de gol kralı olan Norveçli Alexander Sörloth’un 90+2. dakikada attığı golle 4-3 mağlup oldu. Başakşehirli İrfan Can Kahveci de mağlubiyete rağmen attığı üç golle mücadeleye damga vurdu. 

Başakşehir, grubu üçüncü tamamlayıp, UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek için çıktığı maçta 2-0 geri düşse de mücadeleyi bırakmadı. İrfan Can Kahveci, 45+3’te skoru 2-1’e getirdi. 66. dakikada Leipzig’li Dani Olmo farkı tekrar ikiye çıkartan golü kaydetti. İrfan Can Kahveci ile farkı bire indiren Okan Buruk’un öğrencileri, İrfan Can’ın, kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydettiği 85. dakikada skoru eşitledi: 3-3. Ancak geçen sezon Trabzonspor forması giyen ve Süper Lig’de gol kralı olan Norveçli Alexander Sörloth, 90+2. dakikada Leipzig’i yeniden öne geçirdi ve maç bu skorla tamamlandı.

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1334227408816365575

Şampiyonlar Ligi’nde E, F, G ve H gruplarında beşinci hafta maçlarının sonuçları şöyle: 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.